2015-04-04 21:54:04
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ «ΠΑΤΗΣΕ» ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.! ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Ο... ΓΙΑΧΟΣ!
Τα πάνω-κάτω! Την ώρα που ο Μπεργκ είχε βάλει δυο γκολ για τον κακό Παναθηναϊκό), ο εξαιρετικός Αστέρας, με τον Μπαράλες, δικαιώθηκε για την εμφάνισή του και έφυγε με το 2-2.

Στο ημίχρονο ήταν μπροστά με δύο γκολ (χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Μπεργκ). Ο προβληματικός Παναθηναϊκός πίστεψε ότι θα πάρει τη νίκη στην άδεια Λεωφόρο.

Στην επανάληψη, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε... «τσαγανό» και πήρε λιγότερα από αυτό που του άξιζε βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, αφού οι Αρκάδες είχαν και 23 τελικές!

Με τον… killer Μπαράλες να το παίρνει πάνω του (με εξαιρετική κεφαλιά και κερδισμένο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ), οι Αρκάδες στο… άψε-σβήσε έφεραν τα πάνω-κάτω και έφυγαν απ’ το Απόστολος Νικολαΐδης με το τελικό 2-2, αφού έτσι φρόντισε και ο... Γιάχος ο οποίος δεν σφύριξε πέναλτι στον Μπαράλες σε σπρώξιμο του Σίλντενφελντ στο 84'.

Μάλιστα προς το τέλος περισσότερο… ανακούφιση θα πρέπει να αισθάνονται οι πράσινοι που είδαν τον Στιλ να αρνείται το χατ-τρικ στον Μπαράλες (σε νέα εξαιρετική κεφαλιά), κρατώντας το 2-2!

Στους 59 βαθμούς πλέον το τριφύλλι (7 τελικές) και στο -8 απ’ τον Ολυμπιακό, στους 52 οι φιλοξενούμενοι (23 τελικές) σε μια «πρόβα» για το τι θα ακολουθήσει στα πλέι οφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ