2015-04-04 23:16:50
Φωτογραφία για ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Ε.Μ.Θ. ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ (ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ)
ΠΡΟΣ:    κ.κ. ΥΕΘΑ,ΑΝΥΕΘΑ,ΥΦΕΘΑ.

                κ. Βουλευτές Ηπείρου     ΘΕΜΑ:   Εφάπαξ Βοήθημα Εθελοντών Μακράς Θητείας

          1. κ. Υπουργέ με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι εκατοντάδες συνάδελφοί μας ΕΜΘ είδανε στην μισθοδοσία τους να τους γίνεται νέα αναδρομική κράτηση υπέρ των Ταμείων Αλληλοβοήθειας που χορηγούν τα εφάπαξ βοηθήματα για τα χρόνια που υπηρετήσανε σαν ΕΠΥ ενώ είχανε ήδη υποβληθεί σε ανάλογες κρατήσεις στο παρελθόν για τα χρόνια αυτά .Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία αλλά και απογοήτευση σε χιλιάδες συναδέλφους οι οποίοι στον ήδη μειωμένο μισθό τους θα υποστούν νέα μείωση και θα πληρώσουν διπλές εισφορές για εφάπαξ για τα χρόνια αυτά .

         2. Η Ένωση γνωρίζοντας το ενδιαφέρον της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας, σε θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ζητούν την άμεση παρέμβασή σας στο θέμα αυτό μέσα στο πνεύμα δικαιοσύνης και ισότητας που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων .


       3. Οι κύριοι Βουλευτές , στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλούνται για την ανάδειξη του θέματος αλλά και για την εκδήλωση ενεργειών για την επίλυσή του.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Υπολοχαγός (ΠΖ)

 6937453787

 

Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

Λίτσιος Ευάγγελος

Υπίλαρχος (Α)

6977071924

 ΠΗΓΗ: http://espeep.gr/index.php/203-2015-04-04-10-20-51
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ