2015-04-05 09:13:07
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Αγωνιστική δράση για τους Νέους και τις Νεάνιδες της Ακαδημίας πινγκ πονγκ το ερχόμενο τριήμερο

Στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νέων-νεανίδων ρίχνονται το Σάββατο οι αθλητές της Ακαδημίας πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού. Στους αγώνες της τελικής φάσης που ξεκινούν το Σάββατο (04/04) και ολοκληρώνονται τη Μεγάλη Δευτέρα στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα θα αναδειχθούν συνολικά έξι νέοι πρωταθλητές για την περίοδο 2014-2015. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής επτά αθλητές (έξι στους νέους και μια στις νεάνιδες): Γιώργος Σταματούρος, Ανδρέας Τσόπελας, Ξανθός Παναγόπουλος, Κώστας Σγουρόπουλος, Μιχάλης Χατζάκης και Ιωάννα Γερασιμάτου.

Στο ομαδικό έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής πέραν από τον Ολυμπιακό ο Α.Σ. Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας, ο Γ.Σ. Άρης Βούλας, ο Α.Ο. Καρέα, η Ε.Α. Βόχας, ο Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας, ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς, ο Α.Σ. Αετοί Πόλης, ο Α.Ο. Ταταύλα, ο Α.ΣΕ.Α. Καβάλας, ο Α.Σ. Σπάρτακος και ο Μ.Ε.Σ. Νενήτων Η Βοκαριά στους νέους και οι: Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά, Α.Ο. Άρης 2006, Τελαμώνας Σαλαμίνας, Ακαδημίες Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς, Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας, Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Μ.Ε.Σ. Νενήτων η Βοκαριά στις νεάνιδες.


Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο με τους προημιτελικούς του ομαδικού και από τις 10 το πρωί την Κυριακή θα διεξαχθούν διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Επίσης την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 14.30 οι όμιλοι του απλού, ενώ στις 16:30 θα πάρουν σειρά τα ταμπλό του διπλού. Τη Μεγάλη Δευτέρα το πρόγραμμα προβλέπει αρχικά τους προημιτελικούς του απλού σε νέους και νεάνιδες (10:00) και μετά θα γίνονται εναλλάξ οι ημιτελικοί και οι τελικοί στο διπλό και στο απλό. Τα καθοριστικά ματς για τα χρυσά μετάλλια έχουν υπολογιστεί για τις 11:45 αυτά του διπλού και τις 12:15 εκείνα του απλού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ