2015-04-05 16:04:23
Φωτογραφία για Φωτιά σε διώροφο σπίτι με τρεις Εθελοντές Πυροσβέστες να καταλήγουν στο Νοσοκομείο Καλύμνου
Φωτιά σε διώροφο σπίτι με τρεις Εθελοντές Πυροσβέστες να καταλήγουν στο... Νοσοκομείο του νησιού.

Χτες 4/4/2015 στις 9:00 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου μετά το 3ο Δημοτικό Σχολείο πήρε φωτιά ο όροφος διώροφου σπιτιού.

Έσπευσαν αμέσως τα δύο πυροσβεστικά αυτοκίνητα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού με έξι Εθελοντές Πυροσβέστες που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βρισκόταν μόνη της.

Στο δωμάτιο που εκδηλώθηκε η φωτιά είχαμε υλικές ζημιές.

Τρεις από τους πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων για τρεις ώρες.

Η tominewsπου μίλησε με τον ένα από τους έξι Εθελοντές Πυροσβέστες , που σημειωτέων είναι πιστοποιημένοι, αναδεικνύει το σοβαρό θέμα ότι ο Δήμος ακόμα δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία της προμήθειας των υλικών έτσι ώστε οι εθελοντές να μην κινδυνεύουν.

Σημείωση της εφημερίδας: Κύριε Δήμαρχε πότε επιτέλους θα έλθει στο νησί ο υπεύθυνος επαγγελματίας Πυροσβέστης που θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του σταθμού;


Θυμίζουμε ότι προβλέπονται τρεις οργανικές θέσεις που θα τις καλύψουν μόνιμοι πυροσβέστες και τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας. Ο Πυροσβέστης έφυγε από τον Οκτώβρη του 2014.

Επίσης τόσον η ΔΕΥΑΚ όσον και η ΔΕΗ έχουν κόψει αντίστοιχα το νερό και το ρεύμα.

Κύριε Πρόεδρε και κύριε Δήμαρχε αύριο το πρωί ασχοληθείτε με το θέμα και φροντίστε να αποκατασταθεί τόσον η υδροδότηση όσον και το ρεύμα στο σπίτι.

Η ιδιοκτήτρια δεν έχει στο ήλιο μοίρα.

Κανείς δεν θα σας πει τίποτα παρά μόνο μπράβο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ