2015-04-05 19:39:33
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΚΟΛΟΒΟΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση του Πανιωνίου απέναντι στον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ήταν, μάλιστα και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ στο 3-0 των Νεοσμυρνιωτών.

Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο, έχει κερδίσει τη θέση του στον σύλλογο και τις περισσότερες φορές ξεκινάει στη βασική 11άδα.

Πάντως, ο αγώνας δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για αυτόν, καθώς στο 17ο λεπτό έκανε ένα μαρκάρισμα σε αντίπαλο και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Στο 47', όμως, κατάφερε να σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ. Πήρε την μπάλα από συμπαίκτη του έξω από το ύψος της περιοχής και μπαίνοντας μέσα και πέφτοντας, κατάφερε να πλασάρει και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στο 71', πήρε πάσα με τακουνάκι, για να δώσει και ο ίδιος με τακουνάκι στον Γιάννου, που έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 έκανε ο Κολοβός στο 84' με πλασέ από κοντά και μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανιωνίου. Ο νεαρός μέσος έγινε αλλαγή στο 88' και τη θέση του πήρε ο Σιώπης.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Καθάριος, ο οποίος μπήκε στο 86' στη θέση του Μπουμάλ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Πανιώνιος-Παναιτωλικός για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ από την κάμερα της Nova, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ