2015-04-05 22:22:22
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΙΖΝΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό τους και από τη Μεγάλη Δευτέρα επιστρέφουν στο ΣΕΦ για διπλή προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει Νίζνι. Στόχος να προλάβουν το ματς οι Σπανούλης και Πέτγουεϊ.

Μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Μόσχα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες και στους συνεργάτες του, παίρνοντας ανάσες ενόψει της συνέχειας, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκουράστηκαν, αλλά από τη Μεγάλη Δευτέρα (6/4) θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ, πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα). Ουσιαστικά, οι παίκτες του Θρύλου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής (10/4) κόντρα στη ρωσική Νίζνι, το οποίο θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα (18:00, NEΡΙΤ) στον Πειραιά, για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Το παιχνίδι, ουσιαστικά, από βαθμολογικής πλευράς, είναι αδιάφορο, καθώς ο Ολυμπιακός μαθηματικά τερματίζει τρίτος στον όμιλο, έχοντας χάσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Νίζνι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.


Οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεί, θα επιδιώξουν να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την ομάδα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά από την αρχή έως και το τέλος του προγράμματος. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το αν θα τα καταφέρουν, αλλά αυτό θα φανεί στη πράξη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψουν και οι δύο στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τη Νίζνι στο ΣΕΦ. Αν δεν έχουν αναρρώσει πλήρως, είναι δεδομένο πως κανείς στην ομάδα δεν θα ρισκάρει την επάνοδο τους, καθώς αυτό που θέλουν είναι οι τραυματίες να επιστρέψουν όντας απόλυτα υγιείς, όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ