2015-04-06 00:38:20
Φωτογραφία για ΧΑΝΤΕΡ : ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΘΕΛΟ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Τη δίψα του για κατακτήσεις τροπαίων, αλλά και επίτευξης σημαντικών διακρίσεων με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Οθέλο Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων φιλοξενήθηκε από το εβδομαδιαίο περιοδικό της Ευρωλίγκας, στο οποίο υπήρχαν ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον ίδιο.

Αρχικά ο Χάντερ τόνισε για την προσωπική του βελτίωση πως «Πρέπει να μπορείς να θυσιάσεις πολλά πράγματα. Δεν γίνεται απλά να λες «πρέπει να κάνω αυτό και εκείνο». Πρέπει απλά να το κάνεις. Κάθε μέρα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά, σωματικά να είσαι προετοιμασμένος όπως πρέπει για να μπορείς να μονομαχήσεις».

Από την στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό έχει προπονηθεί με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Αρχικά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά με τον Μίλαν Τόμιτς και τώρα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ποια ήταν η άποψη του για αυτό; «Ήταν περισσότερο πνευματικό το πρόβλημα μου αυτό για μένα. Ζούσα στην αρχή κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό που ήθελαν πραγματικά οι προπονητές μου ήταν απλά να παίξω μπάσκετ» ενώ για το πρώτο του νταμπλ νταμπλ όταν έπαιξε για πρώτη φορά η ομάδα στο ΣΕΦ με τον Σφαιρόπουλο ως προπονητή ο Χάντερ πρόσθεσε


«Εγώ αυτό που καταλάβαινα είναι πως αυτό που θέλουν από εμένα ήταν απλά να είμαι ο Οθέλο. Να παίξω ακριβώς όπως παίζω πάντα και στην αρχή δεν το πήρα έτσι. Ηθελα να παίρνω σουτ και να κάνω άλλα πράγματα. Τώρα όμως παίζω το μπάσκετ μου και παίζω δυνατά».

Στην συνέχεια ο Χάντερ υποστήριξε αναφορικά με τις βλέψεις της ομάδας του Ολυμπιακού πως «Και μόνο ότι είμαι σε αυτήν την ομάδα και έχουμε ως στόχο το Final 4 νιώθω εκπληκτικά. Οσο περνάει ο καιρός έχουμε ως στόχο να είμαστε ομάδα με υψηλό ταβάνι και να φτάσουμε στον τελικό της Ευρωλίγκας» ενώ για το ότι με τον Σπανούλη δίπλα του «πληγώνει» τις αντίπαλες άμυνες τόνισε πως

«Ο Σπανούλης μου λέει απλά πως «πρέπει να κερδίσεις». Πρέπει πραγματικά να το θέλεις και ότι θέλεις να παλέψεις για αυτό. Τίποτα δεν σου δίνεται έτσι τσάμπα και απλόχερα. Πρέπει να παλέψεις για αυτό να δώσεις μάχες. Και να κερδίσεις κάθε αντίπαλο σου».

Τέλος αφού είπε πως «Όταν καρφώνεις είναι το καλύτερο συναίσθημα» μίλησε για το τι θέλει από την φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι

«Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι το οποίο με γεμίζει ολοκληρωτικά. Η αλήθεια είναι ότι έχω έρθει δεύτερος τόσες φορές και εγώ παίζω μπάσκετ ώστε να βγαίνω πρώτος, οπότε θέλω να φτάσω στην κορυφή και να μείνω εκεί. Οπότε παλεύω για αυτό».

Απολαύστε τον Οθέλο Χάντερ στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωλίγκα από το σημείο 14:50.
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ