2015-04-06 04:17:54
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με την Κριστίν Λαγκάρντ
Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα γύρω από την Ελλάδα δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας, δήλωσε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) μετά την κρίσιμη συνάντησή της στην Ουάσινγκτον με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη Πρόσθεσε ωστόσο ότι το Ταμείο θα εξακολουθήσει να εργάζεται μαζί με την Ελλάδα για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και αυξήσει την απασχόληση.

Η Κριστίν Λαγκάρντ, συνοδευόμενη από τον Πολ Τόμσεν έφθασε πρώτη στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον και μετά από λίγο, στις 1:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, υποδέχθηκε τον  Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι δύο αξιωματούχοι είχαν μια άτυπη συζήτηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης.

Σημαντικό κρίνεται το ραντεβού που θα έχει στην Ουάσινγκτον ο κ. Βαρουφάκης και ο Τάκης Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο, με την Κάρολαιν Άτκινσον σύμβουλο του Προέδρου Ομπάμα επί διεθνών οικονομικών θεμάτων και εθνικής ασφάλειας.

Η Άτκινσον, παλιά γνώριμη του κ. Ρουμελιώτη από το ΔΝΤ θα ενημερωθεί για τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και θα συζητήσει με τους Έλληνες αξιωματούχους ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ