2015-04-06 12:07:18
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Εσείς αναγνωρίζετε ποια είναι η κυρία της φωτογραφίας; Συνήθως κυκλοφορεί με αυστηρό ντύσιμο αλλά τώρα το έριξε έξω! [photos]
Στο ιταλικό νησί Ίσια, όπως κάθε χρόνο, πέρασε τις διακοπές του Πάσχα η Γερμανίδα... καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η οποία, για άλλη μια φορά, φωτογραφήθηκε περισσότερο ως συνταξιούχα Αμερικανίδα τουρίστρια ή οικιακή βοηθός παρά ως η «σιδηρά κυρία» της Ευρώπης.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται μια... διαφορετική Ανγκελα Μέρκελ, πολύ πιο χαλαρή, με φόρμα, αθλητικά παπούτσια, πάνινη τσάντα και καπελάκι του μπέιζμπολ. Εντάξει, διακοπές κάνει αλλά θα μπορούσε αντικειμενικά να είναι λίγο πιο προσεγμένη. Η μήπως όχι;

Σύμφωνα με το Koolnews, μαζί με τον σύζυγό της, Γιοακίμ Σάουερ, η Γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε και τα ιαματικά λουτρά του νησιού στο ελληνικότατο σπα «Afrodite Apollon», «Αφροδίτη, Απόλλων», δηλαδή.

Επίσης, αν και δεν το συνηθίζει, είπε να ευχηθεί στον κόσμο ένα "Καλό Πάσχα" μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook. Η κίνηση καλή, η φωτογραφία λίγο…ντεμοντέ..

Μαζί με την ευχή της, η Καγκελάριος της Γερμανίας, ανέβασε μία φωτογραφία με πλούσια χρώματα και λουλούδια και συγκεκριμένα γράφει: «Αγαπητοί φίλοι, εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας καλό Πάσχα και καλές διακοπές».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ