2015-04-06 16:30:16
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ... ΟΛΑ Η Mercedes
Έτοιμοι για όλα είναι στη Mercedes για μια μακροπρόθεσμη μάχη με τη Ferrari στη Formula 1, σύμφωνα με αυτά που είπε ο Τότο Βολφ.

Με λίγα λόγια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", σημειώνουν πως ναι μεν δεν περίμεναν την αλματώδη πρόοδο της Ferrari, αλλά έχουν ετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί έτσι όλη η χρονιά, όπως έγινε στη Μαλαισία. Έχοντας τη Ferrari ανταγωνιστική δηλαδή.

Ο Βολφ, εξηγεί. «Αφήσαμε τη Μαλαισία, έχοντας να σκεφτούμε πολλά. Μπορεί να είναι καλό για το σπορ, αλλά για εμάς ήταν κάτι για να ξυπνήσουμε. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν σου επιτρέπεται να σου συμβεί ξανά, παρόλο που είχαμε δύο αυτοκίνητα στο βάθρο. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε τομέα όπου μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτεροι», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes και συνέχισε.

«Η θέση μας, αύξησε τις απαιτήσεις και πρέπει να τις αυξήσουμε τώρα ακόμα περισσότερο
. Όπως είπαμε και στη Μελβούρνη, περιμένουμε μια μάχη σε όλη τη σεζόν και στα δύο πρωταθλήματα και πρέπει να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία. Η Κίνα είναι η επόμενη (ευκαιρία) που μπορούμε να το κάνουμε. Μια πίστα που είναι καλή για την ομάδα. Ο Λιούις έχεις ένα καλό ρεκόρ εκεί, ενώ ο Νίκο έκανε το πρώτο του βήμα στον κύκλο των νικών του. Έχουμε τα όπλα στη διάθεσή μας και πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτά, το διήμερο που έρχεται».

Να σημειωθεί πως τόσο ο Βολφ όσο και ο Τζέιμς Άλισον της Ferrari, συμφωνούν πως οι Ιταλοί δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστικοί στην Κίνα όσο η Mercedes.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα gpupdate.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ