2015-04-06 18:48:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΝΤΕΜΠΛΑΝΚ ΜΕ... ΚΑΡΕΜΠΕ!
Τις ωραίες στιγμές που πέρασαν μαζί στη Ναντ είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τόσο ο Καρλ Ντεμπλάνκ όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σκάουτερ της Ρέντινγκ με τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού γύρισαν πίσω τον χρόνο σε παλιές ωραίες στιγμές και ενδεικτικά είναι τα λόγια του Ντεμπλάνκ, που αποκαλύπτει πόσο ωραίο ήταν κάποτε το ποδόσφαιρο.

«Πήγα και είδα τρία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΟΦΗ, που είχε τον περίφημο Τζενάρο Γκατούζο. Την ερχόμενη Τετάρτη, είδα τον Ολυμπιακό που αντιμετώπισε τη Γιουβέντους για το Champions League. Κέρδισαν οι Έλληνες», ανέφερε ο Ντεμπλάνκ, υπογραμμίζοντας και αποκαλύπτοντας.

«Μετά, πέρασα όλο το βράδυ με τον Κριστιάν. Είναι πραγματικός αστέρας εδώ. Ήταν σπουδαία στιγμή. Είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε με νοσταλγία τα ωραία μας χρόνια στη Ναντ. Συνειδητοποιήσαμε πόσο τυχεροί ήμασταν που ζήσαμε τέτοιες στιγμές με τον Κοκό Σοντό, τον Ρεϊνάλντ Ντενουί, τον Γκι Σερέρ, που ήταν ένας όχι τόσο τυπικός πρόεδρος, που μας έδινε λουλούδια για να τα προσφέρουμε στους αντιπάλους μας σε μερικά παιχνίδια! Όταν σκεφτόσουν αυτές τις στιγμές, τα μάτια του Κριστιάν που έχει παίξει σε Σαμπντόρια και Ρεάλ, έλαμπαν».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ