2015-04-07 10:34:20
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
Στον Ολυμπιακό είναι πολλά τα ζητήματα που... «άνοιξε» η ήττα στα Γιάννενα και η εμφάνιση της ομάδας με μόλις δύο Έλληνες παίκτες στην 11άδα της, ωστόσο η προτεραιότητα όλων αυτή τη στιγμή είναι το ματς με τον Απόλλωνα το βράδυ της Τετάρτης στη Ριζούπολη και οι βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο... υπεροψίας για το αυριανό ματς και ο Βίτορ Περέιρα μίλησε σε σκληρό ύφος στους παίκτες του για την εικόνα τους στο προηγούμενο παιχνίδι, ζητώντας προσήλωση και αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση για τη συνέχεια, αλλά και προαναγγέλοντας ότι θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ένταση της δουλειάς στις προπονήσεις (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αναμένεται ότι θα δοθεί φανέλα βασικού στον Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος έδειξε σε καλή κατάσταση στα Γιάννενα, εν αντιθέσει με τον Χάρα που ήταν... εκτός αγώνα. Δεν αποκλείεται πάντως να μείνει και ο Αργεντίνος επιθετικός στο αρχικό σχήμα.


Οι απουσίες είναι γνωστές, με τους Μανιάτη, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Αφελάι και Μέγιερι εκτός πλάνων. Για τον Αφελάι υπάρχει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που τον κρατάει με άδεια στην πατρίδα του, όπως έχουμε αναφέρει.

Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση του Τσόρι που ταλαιπωρείται από ίωση και κρίνει όπως αναφέραμε τα πλάνα του Περέιρα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει εισιτήρια για το αυριανό ματς και σήμερα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για το πως θα μπορεί ο κόσμος του να πάει στο γήπεδο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ