2015-04-07 14:25:05
Φωτογραφία για Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός
Τον Γενάρη του 2014 ήταν ο Μήτρογλου (15,2 εκατομμύρια) Τον Αύγουστο του 2014 ήταν ο Σάμαρης (10 εκατομμύρια) κι ο Μανωλάς (15,1 εκατομμύρια). Ποιος θα πάρει τον ίδιο δρόμο;

Πολύ "καυτό" θα είναι μεταγραφικά και το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται αρκετές προσθαφαιρέσεις στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Στο Λιμάνι δεν το κρύβουν πως θέλουν να προχωρήσουν σε μία γενναία ανανέωση, ρίχνοντας χρήμα στις μεταγραφές και φέρνοντας παίκτες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, αλλά και πουλώντας κάποιους από το υπάρχον υλικό, στα οικονομικά στάνταρ των περασμένων σεζόν.

Άλλωστε, υπάρχουν και στον φετινό Ολυμπιακό παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και ήδη ακούγονται από το εξωτερικό διάφορα σενάρια περί υψηλών προτάσεων που καταφθάνουν το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Σκύλος μυρίστηκε σούπερ παρασκήνιο για έναν από τους παίκτες που ίσως φέρουν τη μεγάλη πρόταση μέσα στους επόμενους μήνες.


Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος ήδη έχει κληθεί από τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ώστε να υπογράψει νέα συμφωνία με αυξημένες αποδοχές, αλλά και ρήτρα που ίσως φτάνει ακόμα και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως ο Γάλλος μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ομάδων από το εξωτερικό και έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους μάνατζερ που έχουν επικοινωνήσει, πως θα φύγει από τον Πειραιά, μόνο εάν έρθει μία προσφορά πολλών εκατομμυρίων. Άλλωστε, στο Λιμάνι έχουν τις άκρες και τις καλές διασυνδέσεις με ομάδες και ατζέντηδες, ώστε να μπορούν να πουλήσουν σε καλή τιμή. Μόνο τυχαίο δεν είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο πολύ γνωστός μεγαλομάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα με όσες ομάδες, από την Ιταλία (κυρίως) και την Αγγλία, συζητάει για τον πελάτη του, Ιμπραχίμ Αφελάι, προτείνει "πακέτο" και τον Μαζουάκου! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ