2015-04-07 15:02:26
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΖΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη Μεγάλη Παρασκευή 10/04 τις υποχρεώσεις του στη φάση του Top 16 της Ευρωλίγκας, μιας και αντιμετωπίζει τη ρωσική Νίζνι στο ΣΕΦ.

Μπορεί στον συγκεκριμένο αγώνα οι ερυθρόλευκοι να μην... κυνηγούν κάτι, αφού έχουν τερματίσει ήδη στην τρίτη θέση, κάτι που δεν αλλάζει, ωστόσο έχουν αρκετά κίνητρα απέναντι στους επίσης αδιάφορους από πλευράς βαθμολογίας Ρώσους, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Θρύλο, αφού είναι και θέμα γοήτρου το θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να δει από τους παίκτες του την ίδια θέληση και πάθος για νίκη, μιας και πρόκειται για έναν αγώνα, ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος για κάποιες δοκιμές σε συστήματα και πρόσωπα.

Εξάλλου, η προετοιμασία για την επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει ξεκινήσει σιγά σιγά, με τον Ολυμπιακό να θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την ανατροπή.

Τέλος, οι παίκτες του Θρύλου «οφείλουν» να πάρουν τη νίκη και ως ένα... «ευχαριστώ» προς τον κόσμο της ομάδας, που ήταν πάντα στο πλευρό τους, όντας η μεγαλύτερη δύναμη, δίνοντας συνεχώς ώθηση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ