2015-04-07 21:00:11
Φωτογραφία για «ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντος που επέλεξε την Ιαπωνία για να παίξει σε επίπεδο Εθνικής αποκάλυψε πως το 1999 είχε φτάσει... μία ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Σε μία μεγάλη του συνέντευξη στην βραζιλιάνικη έκδοση του "Goal.com" ο 37χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στο παρελθόν του και τις επιλογές που έκανε.

Ερωτηθείς για το πέρασμά του από την Σάλτσμπουργκ το 2007 και το εάν ποτέ ξανά επεδίωξε να παίξει μπάλα στην Ευρώπη απάντησε: «Είχα ευκαιρίες να παίξω στην Ευρώπη πριν την Σάλτσμπουργκ. Δεν πειράζει που το λέω τώρα μετά από τόσα χρόνια ε; Ήταν πριν το Παγκόσμιο του 2002.

Το 1999 είχα αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης στην Ιαπωνία και ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με πολύ καλή προσφορά. Πήγα στην Ελλάδα, συμφώνησα με την ομάδα και όλα ήταν καλά. Είχα σχεδόν κλείσει στον Ολυμπιακό. Όμως υπήρχε ένα μπέρδεμα που είχε να κάνει με τα χαρτιά μου. Ή θα πήγαινα στον Ολυμπιακό ή θα γύριζα πίσω για να πάρω την ιαπωνική υπηκοότητα και να παίξω στην Εθνική. Έτσι αποφάσισα να περιμένω για να γίνω Ιάπωνας υπήκοος και να παίξω στην Εθνική. Ουσιαστικά διάλεξα την Ιαπωνία αντί της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιπέρι ρε Λαμπράκη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πιπέρι ρε Λαμπράκη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ