2015-04-07 21:53:27
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αποφασισμένοι να πάνε το θέμα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέχρι τέλους και να μη κάνουν βήμα πίσω, είναι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αφορμή ώστε να κατατεθεί νέα καταγγελία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήταν την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρώην (τυπικά) πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενώ είναι τιμωρημένος με αποφάσεις από την ΕΦΙΠ (7 μήνες) και από το ΑΣΕΑΔ (έως το 2017), συνεχίζει να δίνει το «παρών» στα παιχνίδια, παρόλο που του έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, προχώρησε σε νέα καταγγελία, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ εκφράζεται η απορία πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο κ. Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί (βάσει αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ) με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το 2017.

Άλλωστε, δεν γίνεται η μία πλευρά να τηρεί και να σέβεται τους νόμους και τους κανονισμούς και η "απέναντι" να αδιαφορεί και να είναι υπεράνω νόμων...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ