2015-04-08 11:26:12
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟ ΡΕΚΟ... ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Μόνο τη νίκη θέλει σήμερα στις 20:45 (NS3) ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο κόντρα στην Προ Ρέκο, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών, ώστε να ελπίζει για πρόκριση στην εξάδα.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται δυο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Ο βαθμός δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, είναι δεδομένος αλλά φυσικά ο Θρύλος εντός έδρας έχει τις δικές του σημαντικές πιθανότητες.

Το γκολ του Χριστόδουλου Κολόμβου 18 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της προηγούμενης αναμέτρησης με την Έγκερ στην οποία επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι με 8-6 -και υπερκάλυψε τη διαφορά της ήττας στην Ουγγαρία- κράτησε ανοικτό το ενδεχόμενο εξασφάλισης της πρόκρισης. Για να συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός χρειάζεται δυο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν αρχής γενομένης από αυτό με την Προ Ρέκο, με την Ραντίντσκι (εκτός έδρας) και τη Μπρέσια (εντός έδρας).


Υποχρεωτική, για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης ο Θρύλος, είναι η μια από τις δυο νίκες που απαιτούνται να επιτευχθεί στο Κραγκούγεβατς κόντρα στη Ραντνίτσκι και παράλληλα η Έγκερ να κάνει δυο ήττες στην τριάδα των δικών της αγώνων. Το πρόγραμμα των Ούγγρων περιλαμβάνει την Μπρέσια (εντός έδρας) την Προ Ρέκο (εκτός έδρας) και τη Μπαρτσελονέτα (εντός έδρας).

Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά ο Θρύλος, με τη θερμή υποστήριξη των οπαδών του, μπορεί να τη λυγίσει και να την υποχρεώσει στην πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ