2015-04-08 14:15:31
Φωτογραφία για Ποια πρωταγωνίστρια ΑΠΟΧΩΡΕΙ από πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά; [photos]
Χωρίς… πρωταγωνίστρια είναι πλέον η σειρά... «Vampire Diaries», μία από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως, καθώς η Νίνα Ντόμπρεβ αποφάσισε να αποχωρήσει!

Η 26χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά από το ξεκίνημά της, το 2009, ως Ελένα Γκίλμπερτ και Κάθριν Πιρρς, ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω των social media. 

«Θέλω να είμαι η πρώτη που σας ενημερώνει. Δεν ήταν ένα πάρτι για το Πάσχα, αλλά μία αποχαιρετιστήρια γιορτή», έγραψε η Νίνα, «ανεβάζοντας»φωτογραφία με την δημιουργό του «Vampire Diaries», Τζούλι Πλεκ.

Στο μακροσκελές κείμενό της, η ηθοποιός συνεχίζει: «αυτά τα έξι χρόνια έκανα το ταξίδι μιας ζωής. Ήμουν θνητή, βρικόλακας, υπερφυσική σωσίας, μία τρελή αθάνατη, μία υπερφυσική σωσίας που παρίστανε τη θνητή, μία θνητή που παρίστανε την υπερφυσική σωσία. Με απήγαγαν, με σκότωσαν, αναστήθηκα, βασανίστηκα, με καταράστηκαν, ήμουν νεκρή και απέθαντη και υπάρχουν τόσα πολλά που θα συμβούν ακόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν το Μάιο».

«Όλα αυτά τα χρόνια έκανα φίλους καλούς, τους καλύτερους που ήξερα και “έχτισα” μια μεγάλη οικογένεια που θα την αγαπώ για πάντα», καταλήγει η Νίνα, η οποία υπήρξε και ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Ίαν Σομερχάλντερ, από το 2011 έως και το 2013.

(Η Νίνα με τον Ίαν στη σειρά, ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι)

Εκτός από την Νίνα, την αποχώρησή του από την σειρά, το μέλλον της οποίας παραμένει άγνωστο, ανακοίνωσε και ο Μάικλ Τρεβίνο!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ