2015-04-08 16:00:06
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΛΛΑ...
Οι Παίδες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα της Superleague K15, καθώς ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ στα Χανιά με 1-0 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά φάνηκε να έχουν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Από τη στιγμή που οι μικροί του Θρύλου κατάφεραν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες τους για γκολ, χωρίς όμως να μπορούν να φτάνουν στην επίτευξη του τέρματος που θα τους έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ και για ένα τέταρτο έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να μετουσιώνει την υπεροχή του σε γκολ. Με τους Θεσσαλονικείς στη συνέχεια να φέρνουν το ματς στα... μέτρα τους και να καταφέρνουν στο 20' να ανοίγουν το σκορ με το κοντινό πλασέ του Δούμτση, κάνοντας το 1-0!

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχασε για λίγο τη συγκέντρωσή του και δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε. Αλλά παρόλα αυτά και πάλι δημιούργησε τις ευκαιρίες του για την ισοφάριση.


Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε το ...αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του, χωρίς όμως και πάλι να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μαβίδη. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 76' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Καριμπίδης, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (60' Τσερκώνης), Ιτσκάρας (41' Φυτόπουλος), Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοΐλης, Γαλούπης, Κατσούκης, Σουρανής (51' Καριμπίδης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης.

ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λυρατζής, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46' Κίρτσος), Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (65' Δουλγέρης), Γκαργκαλατζίδης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ