2015-04-08 17:08:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ... ΚΟΤΣΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Χαμός έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή με τον Χερμάν Ντελφίνο, τον διαιτητή της αναμέτρησης Βελέζ-Άρσεναλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 πήρε μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, καθώς υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και κόκκινη κάρτα σε αμυντικό των φιλοξενούμενων. Το ριπλέι της φάσης κατέδειξε περίτρανα πως τα είχε κάνει... μαντάρα αφού ο επιθετικός ήταν εκείνος που είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του ακουμπώντας την μπάλα και παράλληλα γκρέμισε και τον αντίπαλό του, ο οποίος κοίταζε αποσβολωμένος τον διαιτητή.

Παρά τις διαμαρτυρίες ο Ντελφίνο ήταν ανένδοτος… Η μπάλα στήθηκε στην… πεναλντιέρα και όλα έδειχναν πως ακόμη ένα ματς θα κρινόταν από ένα… ανθρώπινο λάθος. Η μόνη διαφορά σε σχέση με άλλα τέτοια ήταν πως ο συγκεκριμένος διαιτητής αποφάσισε να μην υπολογίσει τους κανονισμούς περί μη χρήσης βίντεο στο ποδόσφαιρο και βλέποντας τι ακριβώς έγινε στα μάτριξ του γηπέδου, αποφάσισε να μην εμμείνει στην απόφασή του.

Έτσι, το πέναλτι δεν χτυπήθηκε ποτέ. Ο αμυντικός που αποβλήθηκε, επέστρεψε στο χορτάρι και ο επιθετικός της Βελέζ αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Απλά πράγματα Τώρα, βέβαια, καλείται να… δώσει εξηγήσεις για τις εκτός κανονισμών πρωτοβουλίες του!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ