2015-04-08 18:40:28
Φωτογραφία για Ανακοίνωση των στρατιωτών του 516 ΜΚ ΤΠ
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Οι στρατιώτες του 516 ΜΚ ΤΠ, τάγμα από τα σύνορα της... χώρας, στο Λαγό Διδυμοτείχου, στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην άτυχη οικογένεια για το χαμό του συναδέλφου τους στο κέντρο εκπαίδευσης στο Γύθειο.

Θέλουμε να γίνει γνωστό πως το τραγικό γεγονός δεν ήταν μία ατυχία και να καταγγείλουμε πως τις ίδιες "εγκληματικές" συνθήκες υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης περνάει και η δική μας θητεία αλλά και όλα τα στρατόπεδα της χώρας.

Στο στρατόπεδο Θεοδωράκη του Λαγού, πέρα από τις τραγικές ελλείψεις σε είδη σίτισης,καθαρισμού και υποδομών, πλέον αρχίζουν και παίζουν ευθέως με τις ζωές μας και στα ιατρεία. Πολύ μεγάλο μέρος των στρατιωτών παρουσιάζει υψηλο πυρετο και αμυγδαλίτιδα και τα μέτρα του στρατοπέδου να είναι μία "άρπα κόλα" εξέταση, κυριολεκτικά πενταλέπτου, από τον έναν και μοναδικό γιατρό, για εκατοντάδες στρατιώτες και μπουκώματα με betadin! Ούτε μία μέρα ξεκούρασης, ουτε μια μέρα ελεύθερος υπηρεσίας και τις περισσότερες φορές χωρίς παυσίπονα και αντιπυρετικά.


Αποτέλεσμα: Στην Ελλάδα του 2015, στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με "αριστερές και προοδευτικές" κυβερνήσεις, με καινούριους στρατηγούς και ταξιάρχους να μην μπορεί να κουμανταριστεί μια αμυγδαλίτιδα και έχει καταβάλει μισό τάγμα.

Το αποκορύφωμα ήταν στις 27/3 το πρώι, στρατιώτης να λιποθυμήσει από την εξάντληση και τον πυρετό ενός τριημέρου χωρίς καμία φροντίδα.

Αυτή η κατάσταση θα επικρατεί όταν αντί να φτιαχτούν υποδομές στο στρατιωτικό νοσοκομείο που είναι γεμάτο, να ξοδεύουν εκατομμύρια σε εξοπλιστικά προγράμματα για να συμμετέχουν στο μακελειό των γειτονικών λαών με το ΝΑΤΟ. Προφανώς δεν θα υπάρχουν φάρμακα όταν ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ σε παρελάσεις και στρατιωτικές φιέστες. Δεν νοιάζονται για την υγεία του φαντάρου γιατί πολύ απλά δε συνάδει με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο στρατός τους!

Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία, έχουμε πείρα από την υγεία που παρέχει αυτό το κράτος στο λαό, μέσα και έξω από τον στρατό. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά να είστε σίγουροι ότι δέν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε να πεθάνουμε από μια αμυγδαλίτιδα ή πνευμονία.

Με τη ζωή μας δεν θα παίζουμε και ήρθε η ώρα να το καταλάβουν όλοι τους!

Οι στρατιώτες του 516 ΜΚ ΤΠ"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ