2015-04-08 22:25:13
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ... ΛΥΓΙΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ
Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Προ Ρέκο στο Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν υπερπροσπάθεια αλλά... γνώρισαν την ήττα με 12-8, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν... ανυσυχία στην πανίσχυρη Προ Ρέκο. Ο Ολυμπιακός όμως το κατόρθωσε για τρία οκτάλεπτα. Στο τέλος όπως λύγισε και έχασε με 12-8 για την 8η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης στο Final-6 οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αγωνίστηκαν με πάθος κόντρα στην πληρέστατη ιταλική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-1 παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην άμυνα, την ενέργεια που έβγαινε σε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων.

Ο Μπλάι Μάλιαρακ που είχε αστοχήσει σε πέναλτι απέναντι στον Στέφανο Τεμπέστι στο πρώτο οκτάλεπτο, ηγήθηκε της ερυθρόλευκης αντεπίθεσης στο δεύτερο οκτάλεπτο. Με δύο προσωπικά του γκολ έβαλε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 4-3 στο 3:40. Είχε μεσολαβήσει ένα θεαματικό γκολ του Μανώλη Μυλωνάκη, όταν κολύμπησε με τη μπάλα όλη την πλευρά, πριν σκοράρει με διαγώνιο σουτ.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-1, 1-6

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Γούνας 1, Γαλανίδης.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Ι.Μιλάνοβιτς): Τεμπέστι, Πγιέτλοβιτς 2, Γιόκοβιτς, Φιλιόλι, Ντι Φούλβιο 1, Φελούγκο, Τζιάκοπο, Αϊκάρντι 3, Πρλαΐνοβιτς 1, Φιλίποβιτς 3, Ίβοβιτς 1, Τζίτο 1, Παστορίνο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ