2015-04-09 03:20:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Δύο απόπειρες και μία αυτοκτονία μέσα σε… 24 ώρες
Πολύ συχνά είναι τα περιστατικά που καταγράφονται στο... αστυνομικό δελτίο με συμπολίτες μας που επιχειρούν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, κυρίως από ψυχολογικά προβλήματα αλλά περισσότερο, όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr, για οικονομικούς λόγους.

Η Πάτρα συγκλονίστηκε χθες από την αυτοκτονία του 44χρονου εξωτερικού φρουρού των φυλακών Αγίου Στεφάνου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στο σπίτι του.

Όμως δύο ακόμα απόπειρες σημειώθηκαν μέσα μόλις σε ένα 24ωρο, κάτι που θα πρέπει πραγματικά να προβληματίσει όλους μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, προχθές το απόγευμα περίπου στις 7.30 μ.μ. δηλαδή της Μεγάλης Δευτέρας, ένας 63χρονος άνδρας που διαμένει στην οδό Λευκωσίας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Ευτυχώς, έγκαιρα τον άνδρα εντόπισε η σύζυγός του σε κωματώδη όμως κατάσταση μέσα στο διαμέρισμά τους και στο σημείο κατέφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.


Η κατάσταση της υγείας του όμως είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και σοβαρή και έτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επιπλέον, να βάλει τέλος στη ζωή της προσπάθησε και μια 62χρονη γυναίκα στην περιοχή της Αγυιάς Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιχείρησε να απαγχονιστεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι της. Για καλή της τύχη όμως την αντιλήφθηκαν οι οικείοι της και την απέτρεψαν.

Ήδη μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν.Π., η γυναίκα με εντολή Εισαγγελέα παρέμεινε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Κωνσταντίνα Τσιάμη
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ