2015-04-09 07:00:06
Φωτογραφία για Πάνω από ένα χρόνο έχει να δεί ο Τομ Κρούζ την 8χρονη του κόρη!
Πάνω από έναν χρόνο έχει να δει ο Τομ Κρουζ την 8χρονη κόρη του Σούρι... καρπό της αγάπης του με την Κέιτι Χόλμς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, το οποίο υποστηρίζει πως ο 52χρονος ηθοποιός έχει γίνει πλέον ένας ξένος για τη μικρή Σούρι.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στην πρώην σύζυγό του, αναφέρουν πως αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Mission Impossible 5» στο Λονδίνο, ο Τομ Κρουζ είχε ελεύθερες δυο ολόκληρες εβδομάδες. Ωστόσο, μέσα σε αυτές τις 15 ημέρες δεν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το παιδί του.

Την ίδια στιγμή σε παλαιότερες δηλώσεις του, οι εκπρόσωποι του Τομ Κρουζ είχαν διαψεύσει πως ο ηθοποιός δεν βλέπει το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι το κάνει, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το περίεργο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πως ο διάσημος ηθοποιός ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, βρήκε χρόνο για τον 20χρονο γιο του Κόνορ, τον οποίο είχε υιοθετήσει με τη Νικόλ Κίντμαν το 1995.

Πατέρας και γιος παρακολούθησαν αγώνα baseball μιας και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Άλλωστε ο Κόνορ έχει ασπαστεί όπως και ο Τομ Κρουζ την Σαϊεντολογία, ενώ έχει πολύ κακές σχέσεις με τη Νικόλ Κίντμαν την οποία έχει πάψει εδώ και καιρό να αποκαλεί «μαμά», επιλέγοντας να μείνει με τον πατέρα του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ