2015-04-09 11:48:54
Φωτογραφία για Παραπλανητική η Διαφήμιση γνωστής τράπεζας...
Αγαπητό tromaktiko,

η Eurobank αυτές τις μέρες κάνει μια διαφήμιση παραπλανητική Συγκεκριμένα διαφημίζει 10% επιστροφή σε αγορές από κάποιες επιχειρήσεις με πιστωτικές κάρτες της Eurobank και του Ταυδρομικού Ταμιευτήριου (που το έχει εξαγοράσει).

Δεν ενημερώνει ότι από την προσφρά αυτή εξαιρούνται κάποιες κάρτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου (οι περισσότερες) και δυστυχώς όσοι χρησιμοποιήσουν τις συγκεκριμένες κάρτες θεωρώντας ότι επωφελούνται της προσφοράς διαπιστώνουν στο λογαριασμό ότι το 10% δεν ισχύει για αυτού.

Κατά τη χρήση της πιστωτικής μου κάρτας του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου σε μια αγορά σε επιχείρηση που συμμετέχει στην προσφορά, διαπίστωσα με έκπληξη τόσο εγώ όσο και οι υπάλληλοι της επιχείρησης όπου έκανα την αγορά ότι δεν υπήρχε η επιστροφή του 10%. Σε επικοινωνία μου με την τράπεζα γι να διαμαρτυρηθώ η απάντηση ήταν ότι η κάρτα μου δεν είναι Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά Post Credit.

Γιατί κύριοι της Eurobank δεν αναφέρετε στη διαφήμισή σας, ότι οι κάρτες Post Credit Visa που είχε εκδώσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εν συμμετέχουν στην προσφορά του 10%;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ