2015-04-09 13:15:04
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Μεταγραφικές εισηγήσεις από τον Νίκο Αλέφαντο στη στήλη του στο "" για την ενίσχυση των Ερυθρολεύκων. Τι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτηθούν και ποιοι πρέπει να φύγουν.

Αναλυτικά:

O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά αποφασιστικά από την αρχή, πίεσε και ψηλά, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα ο οποίος όχι μόνο είναι Β΄ Εθνική αλλά έδειξε και προπονητικά ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων. Μόνο που δεν τον έχωσε μέσα στην μικρή περιοχή ο προπονητής του!

Γρήγορα έκανε το 0-2 ο Ολυμπιακός, το τρίτο γκολ ήταν εκπληκτικό του Ντοσεβί, έκανε 2 γκολ ο Ντοσεβί, ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού.

Ο Απόλλωνας δεν απειλούσε καθόλου, καμία σχέση με τον ΠΑΣ στον οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά ο Πετράκης και έδωσε ρεσιτάλ τακτικής.

Γενικά πάντως ως Ολυμπιακός δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέλουμε οι φίλαθλοί του, παρότι θα πάρει το νταμπλ. Μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει το νταμπλ φέτος. Αμαρτία να έχει αυτόν τον ανύπαρκτο σέντερ φορ για παράδειγμα που λέγεται Χάρα. Από το πρώτο ματς που τον είδα είπα ότι είναι ανύπαρκτος και το είπα δημόσια. Όχι μόνο δεν βάζει γκολ αλλά δεν έχει και τεχνική, δεν μπορεί καν να σταματήσει την μπάλα! Κάνει κοντρόλ και του φεύγει στα 3 μέτρα.


Και ο Μπενίτες δυσκολεύεται στο γκολ, γενικώς δεν επιτρέπεται να βλέπουμε τον Ολυμπιακό με μπροστινή γραμμή Χάρα-Μπενίτες-Ντοσεβί.

Η καλύτερη μεταγραφή με την οποία μπορεί να ξεκινήσει τη μεταγραφική αντεπίθεση η ομάδα, είναι ο Ροζίτσκι. Αυτός θα κάνει καλύτερους και τους υπόλοιπους στον Ολυμπιακό, τον παρακολουθώ όποτε παίζει, είναι καταπληκτικός. Επειδή μεγάλωσε στην ηλικία, μπορεί να τον αρπάξει ο Ολυμπιακός. Του λείπει τέτοιος παίκτης και χωράει με τον Τσόρι μαζί. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρει ένα σπουδαίο φορ η ομάδα και έναν μεγάλο στόπερ.

Είδα την Μπάγερν, έπαιξε με 3 στόπερ με τη Λεβερκούζεν! Και η Μπάγερν! Μάλιστα επειδή τραυματίστηκε ο Μπενατιά, ο Γκουαρντιόλα έκανε εσωτερική αλλαγή τον Αλόνσο και τον έφερε στόπερ.

Με τρεις στόπερ παίζει και η Γιουβέντους και σαρώνει στην Ιταλία, πάει καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

Με 3 στόπερ παίζει και ο Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ. Όταν τα έλεγα εγώ για τους 3 στόπερ πριν το παίξουν οι μεγάλες ομάδες και πριν το δούμε στο Μουντιάλ από τόσους προπονητές, με έλεγαν στην Ελλάδα αναχρονιστικό.

Η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ απ΄ όλες αυτήν την εποχή είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και κάνει τρομερά πράγματα. Ανεβαίνει και ο Σουάρες, απολαμβάνω να βλέπω την Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ