2015-04-09 15:41:47
Φωτογραφία για Στον Έβρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Tηλεφωνική επικοινωνία με Ερντογάν απο τη γέφυρα Κήπων
Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα τη Μεγάλη Πέμπτη  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης στις 10:00 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο, τον υφυπουργό άμυνας Νίκο Τόσκα, τους Αρχηγούς τον Κλάδων, με επικεφαλής τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο. Στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Άνθιμο και τις τοπικές αρχές και κατόπιν οδικώς αναχώρησε για το Ορμένιο και τις πλημμυρισμένες περιοχές. 

Ο πρόεδρος έτυχε θερμής υποδοχής και από τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές και ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νομό Έβρου.

Αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα των πλημμυρών το οποίο όπως είπε γνωρίζει καλά απο την περίοδο που ήταν υπουργός εσωτερικών δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του στους κατοίκους, ενω είχε την ευκαιρία να μοιράσει δώρα και βιβλία σε μικρά παιδιά του χωριού και ευχήθηκε στους κατοίκους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.


«Δεν είναι η μοναδική φορά που σας επισκέπτομαι, θα έρθω ξανά», είπε ο κ. Παυλόπουλος, ενώ σχολιάζοντας τις καταστροφικές πλημμύρες του Έβρου, σημείωσε πως «η κατάσταση αυτή μας διδάσκει συνεχώς», επισημαίνοντας πως το ποτάμι είναι ευλογία.

Στη συνέχει μετέβη  στο φυλάκιο της «Γέφυρας Κήπων» στα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μοίρασε δώρα στους ακρίτες που υπηρετούν στην περιοχή, μονίμους και στρατευμένους.

Ακόμη αντάλλαξε ευχές και δώρα με Έλληνες και  Τούρκους φαντάρους, ενω απο τη γέφυρα Κήπων, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν  με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές, αλλά και για την προετοιμασία της συνάντησης τους που ακολουθεί.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε επίσης  στον Ερντογάν τη συμπαράστασή του για την επίθεση που έγινε στο λεοφωρείο της ποδοσφαιρικής ομάδας Φενέρ Μπαξε.

Στη συνέχεια στον πρόεδρο της Δημοκρατίας παρατέθηκε γεύμα στη λέσχη αξιωματικών Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: http://www.toscandalo.gr/site/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%B2%CF%81%CE%BF-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ