2015-04-09 17:57:43
Φωτογραφία για Δυσοίωνο το μέλλον του jailbreak
Με την κυκλοφορία του ios 8.3 το ερώτημα από όλους που περίμεναν το jailbreak από το ios 8.1.2 μέχρι σήμερα είναι τι γίνετε τώρα πότε θα έχουμε την επόμενη ενημέρωση? Δυστυχώς τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο ευχάριστα αφού το πρώτο άσχημο νέο επιβεβαιώθηκε εχθές αργά όταν ανακοινώθηκε από τον i0n1c πως η Apple έκλεισε ακόμη ένα τρωτό σημείο στον κώδικα του ios που χρησιμοποιούσαν οι Taig στο τελευταίο εργαλείο.

Έτσι φαίνεται πως η κατάσταση δυσκόλεψε αρκετά περισσότερο αλλά τα άσχημα δεν σταματούν εκεί αφού άνοιξε πόλεμος μεταξύ Γερμανίας και Κίνας και συγκεκριμένα τον γνωστό Stefan Esser να τα βάζει ακόμη μια φορά με τους Pangu και τους κατηγορεί πως κλέβουν τα τρωτά σημεία του κώδικα και τα οικειοποιούνται σαν δικά τους επιτεύγματα.

Από την μεριά τους οι Κινέζοι προγραμματιστές δεν έχουν πάρει καμιά θέση ούτε οι Pangu που αν θυμόσαστε πρόσφατα είχαν απαντήσει για τις κατηγορίες αλλά ούτε απάντηση έχουμε και από τους Taig που μόνο στο επίσημο blog τους έγραψαν πως αν είναι να κυκλοφορήσει κάτι θα το δούμε και να μην πιστεύουμε σε διάφορα που ακούγονται.

Ας ελπίσουμε πως κάποια λύση θα βρεθεί και το παιχνίδι δεν τελείωσε όπως χαρακτηριστικά λέει και ο Stefan Esser.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ