2015-04-09 19:26:06
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Η Ξάνθη για χρόνια έφτανε πολύ... κοντά, αλλά τελικό δεν έπαιζε! Το γκολ του Κλέιτον έδωσε τη νίκη στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή και το... μισό εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Κλέιτον ήταν ο παίκτης που... καθάρισε με το γκολ του τον πρώτο ημιτελικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Σε ένα ματς που δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη και με τον κόσμο του Ηρακλή να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα οι Ακρίτες επικράτησαν με 0-1 και έχουν πια τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που διαχειρίστηκε υποδειγματικά το παιχνίδι, ήταν ο Σίλβα Κλέιτον με σουτ στο 7ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι Ακρίτες, αν και ζορίστηκαν από την πίεση του «Γηραιού», δεν έκαναν το λάθος και κράτησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μήτσιου την μεγάλη νίκη.

Ο επαναληπτικός στα Πηγάδια θα πραγματοποιηθεί ή στις 29 ή στις 30 Απριλίου.


Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (61’ Κάσσος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου,

Πουρτουλίδης (83’ Τσιλιγκίρης), Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης (70’ Λουκίνας), Κυριακίδης

Στον πάγκο: Λαδάς, Καρασαλίδης, Πασάς, Ρουγκάλας

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Περέιρα, Σολτάνι (71΄ Βάλτερ), Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (80’ Παπαστεριανός), Γούτας, Καρυπίδης, Ράνος (77’ Καπετάνος)

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης, Λισγάρας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ