2015-04-09 23:20:10
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΡΕΑΛ
Κατηγορηματικός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα μπει στη... διαδικασία να επιλέξει αντίπαλο, όπως συνέβη πέρυσι και μάλιστα κατά … διαβολική σύμπτωση κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής των «Μερένχες», δήλωσε πως είτε κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό είτε την Αναντολού Εφές, είτε τη Λαμποράλ Κούτσα, η αποστολή τους αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη:

«Δεν σκέφτομαι ποιόν θα συναντήσουμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο αντίπαλός μας θα είναι πολύ δύσκολος. Όταν φτάνεις στις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δεν γνωρίζεις ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος. Υπάρχουν επίσης πολλοί τραυματισμοί στη φάση των πλέι οφ. Νομίζω πως όποια από τις τρεις ομάδες αντιμετωπίσουμε, θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είναι παράλογο να έχεις προτιμήσεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι αυτό που προέχει για την ομάδα του είναι η πρωτιά του πέμπτου ομίλου της Ευρωλίγκα:

«Ποτέ δεν θέλαμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Πάντα έχουμε προσπαθήσει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια μας. Ανησυχούμε μόνο για ότι πρέπει να κάνουμε. Είναι αλήθεια πως θα παίξουμε απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας ξανά στην τελευταία αγωνιστική όπως πέρυσι, αλλά αυτό αποτελεί σύμπτωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ