2015-04-10 13:31:36
Φωτογραφία για Πάτρα: Μεγάλο χτύπημα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Κύκλωμα Ελλήνων και αλλοδαπών διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε χώρες της ευρώπης μέσα σε κοντέινερ, ενώ δύο μεγάλα φορτία ακινητοποιήθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας λίγο φορτωθούν σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν μετά απο ενδελεχή έλεγχο στις νταλίκες που ακινητοποιήθηκαν, τις κρύπτες μέσα στις οποίες ήταν καλά κρυμμένες οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά. Η καταμέτρηση είναι σε εξέλιξη ωστόσο η συνολική ποσότητα των ναρκωτικών (ηρωίνη) ξεπερνά τα 350 κιλά. Φυσικά κατασχέθηκαν και τα βαριά οχήματα.

Συνελήφθησαν δυο Σλοβάκοι οδηγοί οι οποίοι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκάλυψαν ότι είχαν παραλάβει το παράνομο φορτίο από μια αποθήκη στο Περιστέρι και από άλλη μια στον Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν ταυτόχρονη έφοδο στα δυο σημεία, όπου επίσης η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν δυο Έλληνες, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά από την προανάκριση.

Και οι δυο φέρονται ως ηγετικά στελέχη του κυκλώματος και άμεσοι συνεργάτες Σλοβάκων «βαρόνων» που κινούσαν τα νήματα ενός πολυπλόκαμου δικτύου διεθνούς μεταφοράς των ναρκωτικών, τα οποία παραλάμβαναν μέσω Τουρκίας και τα διοχέτευαν σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ