2015-04-10 16:45:50
Φωτογραφία για Έτοιμος να... ΡΙΞΕΙ την Τούμπα ο ΠΑΟΚ!
Το όνομα του Στέφανο Ναπολεόνι φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ. Σενάριο και για Μανούσο Δύο νέα ονόματα από την ελληνική αγορά έρχονται στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο. Ο λόγος για τους Στέφανο Ναπολεόνι και για Γιώργο Μανούσο.

Ο Ιταλός επιθετικός που «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εμφανίζεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη «Metrosport». Ο άσος του Ατρομήτου άλλωστε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Περιστεριώτες, πραγματοποιεί την καλύτερή σεζόν με 9 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο κίνηση για την απόκτησή του δεν έχει γίνει. Οι όποιες εξελίξεις  -αν υπάρξουν- θα έρθουν μετά την έλευση του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν τα «Σπορ του Βορρά», οι Θεσσαλονικείς έχουν... σταμπάρει και το όνομα του Γώργου Μανούσου της Καλλονής. Ο επιθετικός της ομάδας της Μυτιλήνης θα παραμείνει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ ως το τέλος του πρωταθλήματος, επίσης όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής.

Ολα αυτά βέβαια είναι σενάρια κι εκείνο που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τους «ασπρόμαυρους» είναι να βρεθεί ο... εκλεκτός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ