2015-04-10 19:21:45
Φωτογραφία για Συγκινητικές στιγμές στην πρώτη στα χρονικά περιφορά Επιταφίου στο Νοσοκομείο Τρικάλων
Εκεί όπου πέρα του ανθρώπινου πόνου για το δράμα του Θεανθρώπου, υπάρχει και ο πόνος ανθρώπων που παλεύουν στα... κρεβάτια του πόνου για να αποκτήσουν το πολυπόθητο αγαθό της Υγείας, τελέστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά περιφορά Επιταφίου.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.grλίγο πριν τις 5 σήμερα το απόγευμα πιστοί και συγγενείς νοσηλευομένων στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αφού παρακολούθησαν μέσα σερ κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης την Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης, ακολούθησαν τον Επιτάφιο που για πρώτη φορά στα χρονικά, βγήκε από το Παρεκκλήσι και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του Νοσοκομείου Εκεί εργαζόμενοι και επισκέπτες συγκινημένοι συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου υπό τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση στις Κλινικές του Νοσοκομείου, με τους ασθενείς να βουρκώνουν βλέποντας τον Επιτάφιο στα δωμάτια τους και να ζητούν από Την Χάρη του την ίαση…

Μεταξύ άλλων σε αυτή την συγκινητική και πρώτη έξοδο χρονικά Επιταφίου στα Τρίκαλα για φέτος, συμμετείχαν στην περιφορά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Γιώργος Σουφλιάς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ντίνος Μπάρδας.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ