2015-04-10 23:35:53
Φωτογραφία για Κρεμλίνο: Εναρξη υποβολής ερωτήσεων για την Αμεση γραμμή  με τον Πούτιν
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής ερωτήσεων για την "Άμεση γραμμή με τον Βλαδίμιρ Πούτιν " Αυτή η παραδοσιακή ετήσια «συνέντευξη» του επικεφαλής του κράτους στους Ρώσους θα βγει στον αέρα στις 16 Απριλίου.

Η σημερινή επικοινωνία με τους πολίτες με απευθείας μετάδοσης για τον Πούτιν θα γίνει για 13η φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του σε ύψιστα κρατικά αξιώματα του Προέδρου και του Πρωθπουργού.

Όπως ανέφεραν στο γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου, να κάνουν ερώτηση στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπως και στις προηγούμενες χρονιές, θα μπορέσουν ότι μόνο οι προσκεκλημένοι στο στούντιο, αλλά και εκείνοι με τους οποίους ο Πούτιν θα επικοινωνεί σε μορφή της απευθείας τηλεσύνδεσης από διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς και όσοι τον πήραν τηλέφωνο ή του έστειλαν μηνύματα SMS στο ενιαίο κέντρο επεξεργασίας μηνυμάτων.

Εκτός τούτου, ο επικεφαλής του κράτους θα μπορέσει να απαντήσει και στους ανθρώπου που θα υποβάλουν μηνύματα-ερωτήσεις σε μορφή βίντεο.


Θα ρωτήσουν τη γνώμη του προέδρου της Ρωσίας θα μπορέσουν και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του προγράμματος. "Για πρώτη φορά φέτος εμφανίστηκε η δυνατότητα να αποστείλει κανείς προς το πρόγραμμα "Απευθείας γραμμή με τον Βλαδίμιρ Πούτιν "και το μήνυμα MMS το οποίο θα επιτρέψει να απεικονίσει το θέμα του μηνύματος, να το κάνουν πιο περιεκτικό και γραφικό ", τόνισαν στο γραφείο Τύπου.

Οι ερωτήσεις θα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στις πιο ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ερωτήσεις ο Πούτιν θα απαντήσει κατά τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσης.

Η εργασία του ενιαίου κέντρου επεξεργασίας των μηνυμάτων άρχισε το μεσημέρι στις 9 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Κατά την εκτίμηση του εκπροσώπου Τύπου του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, η περισυλλογή των ερωτήσεων καθ’ όλη την εβδομάδα "επιτρέπει να συντάξουμε απολύτως πλήρη εικόνα σε όλη τη γεωγραφία της Ρωσίας, σχετικά με τα θέματα τα οποία απασχολούν τους ανθρώπους, τα οποία υπάρχουν σχετικά με κάποια περιστατικά ή γεγονότα ".

Πέρυσι το μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων αφορούσε την κατάσταση γύρω από την Κριμαία και τα γεγονότα στην Ουκρανία. Δεν αποκλείεται ότι το ίδιο θέμα θα παραμένει επίκαιρο και φέτος, όμως στο θέμα αυτό μπορούν να προστεθούν και οικονομική φύσεως ζητήματα: η τομή του ρουβλίου, οι τιμές για το πετρέλαιο, οι κυρώσεις που ισχύουν σχετικά με τη ρωσική οικονομία, μέτρα ενάντια στη κρίση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ