2015-04-11 12:20:08
Φωτογραφία για «ΚΟΝΤΡΑΡΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Την άποψη ότι αν η ΑΕΚ ήταν φέτος στη Σούπερ Λίγκα θα ήταν ψηλά στη βαθμολογία εξέφρασε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος τόνισε ότι η «Ένωση» έδειξε τις ικανότητές της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποκάλυψε το όνειρό του να καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»

Για τη σεζόν που φεύγει: «Πιστεύω πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Να βγούμε πρώτοι στην κατηγορία, να πάρουμε διαφορά για τα playoffs και μπορώ να πω μέχρι στιγμής κρίνεται επιτυχημένη. Έχουμε δείξει πως η ομάδα έχει βρει ρυθμό, παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και πιστεύω να έχουμε αντίστοιχη πορεία στα playoffs και αυτή μας η εικόνα να παραμείνει σαν μια βάση, για τη νέα χρονιά που θα μας βρει στη Superleague. Υπήρξαν κάποια δύσκολα ματς που είχαμε να διαχειριστούμε λίγο διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τα ξεπεράσαμε, παραμένουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, φτάσαμε μακριά στο Κύπελλο και παρότι αποκλειστήκαμε με άσχημο τρόπο, νομίζω πως ήμασταν καλοί».


Για τα ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: «Ήταν ένα μεγάλο ματς. Ένα ντέρμπι που το θέλαμε πολύ. Ήταν μεγάλη η χαρά να βλέπεις το γήπεδο γεμάτο, με τόσο κόσμο. Είναι λυπηρό το ότι δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε και να προκριθούμε γιατί και εμείς το θέλαμε πολύ. Εμείς είμαστε μια ομάδα που τώρα χτίζεται, αλλά τους κοντράραμε στα ίσια και δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Αν ήμασταν φέτος στη Σούπερ Λίγκα, θα ήμασταν σίγουρα στις πρώτες θέσεις».

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα και τους στόχους του για το μέλλον: «Δεν μπορώ να πω πως το περίμενα τόσο γρήγορα. Θεωρούσα ότι θα ερχόταν από τη νέα σεζόν, με την ΑΕΚ στη Superleague. Αλλά το ότι έγινε από τώρα είναι πολύ θετικό και για μένα και για την ομάδα μου, που από τη Football League έχει κιόλας δύο διεθνείς παίκτες και θα ακολουθήσουν κι άλλοι πιστεύω. Γιατί αυτό δίνει κίνητρο και στους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουν περισσότερο για να φτάσουν και εκείνοι εκεί. Στόχος μου από 'δω και πέρα είναι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και από 'κει και πέρα να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Να γίνω το μόνιμο δεξί μπακ της ΑΕΚ και αν γίνεται, να έρθει και μια πρόταση από το εξωτερικό κάποια στιγμή, που αποτελεί νομίζω στόχο κάθε ποδοσφαιριστή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ