2015-04-11 17:00:19
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ BREAK!
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάνει τον απολογισμό του Ολυμπιακού στο TOP-16, παραδέχεται ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούσαν να πετύχουν το κάτι παραπάνω στον ΣΤ' όμιλο και μιλάει για τις "μάχες" με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο TOP-16 χθες (10/04) το απόγευμα στο ΣΕΦ κόντρα στη Νίζνι και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, αφού η Ρεάλ έκανε το χρέος της απέναντι στη Ζαλγκίρις κι έστειλε τους "μπλαουγκράνα" στους ερυθρόλευκους.

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τα πρώτα ματς στο Palau Blaugrana ξεκινάει σήμερα (11/04, 14:00) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξηγεί στο "Euroleague Greece" ότι ο υγιής και πλήρης Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το break κι εν συνεχεία, να περάσει στο Final Four.

Τελευταίο ματς στο TOP-16 κόντρα στη Νίζνι. Νίκη για τον Ολυμπιακό... Τι κρατάς από το τελευταίο τεστ, πριν από τα playoffs;


"Εμείς θέλαμε να είμαστε σοβαροί σήμερα (χθες), να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε ενόψει της συνέχειας που είναι πολύ δύσκολη. Νομίζω ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά όχι όπως θα θέλαμε. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά εντάξει... Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στα playoffs".

Κάνοντας έναν γενικό απολογισμό, θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου;

"Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός πάντα μπορεί το κάτι παραπάνω. Ό,τι έγινε, έγινε. Είχαμε αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς και κάναμε μερικές ήττες αλλά νομίζω πως τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε break για να περάσουμε στο Final Four".

Ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας κρίθηκε στο εντός έδρας ματς με τη Φενέρ;

"Με τη Φενέρ, με τη Λαμποράλ που χάσαμε εκτός... Όλες οι ήττες έπαιξαν ρόλο, όχι κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Και τώρα η Μπαρτσελόνα στα playoffs, με μειονέκτημα έδρας "Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα, τη σεβόμαστε, ξέρουμε τι τους αρέσει να κάνουν. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία του παιχνιδιού από αύριο (σήμερα). Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση, θα είμαστε υγιείς και πλήρεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια στην Ισπανία".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ