2015-04-11 19:14:27
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΡΚΕΙ...»
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στο Final-4 της Μαδρίτης εξέφρασε ο προπονητής του Κολοσσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 FM» εξέφρασε τη άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν όλες τις προοπτικές να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας των Καταλανών και να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική πρόκριση.

Αναλυτικά είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες (από τον ΠΑΟ) αν και το έργο του δεν είναι εύκολο. Πάντως από τις δύο ομάδες ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες αρκεί να έχει υγιείς παίκτες» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Άρη Λυκογιάννη, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στις επικείμενες μάχες του Θρύλου με την Μπαρτσελόνα:

«Χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο καθώς η ομάδα προσαρμόστηκε γρήγορα στην απώλεια του. Η Μπαρτσελόνα έχει μικρό προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας.


Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να "χτυπήσει" στα αργά πόδια των ψηλών της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν πλουραλισμό στο παιχνίδι του και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο περιορισμός του Χουέρτας.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει με την απουσία του Σπανούλη, οπότε δεν θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όμως σε αυτή την σειρά θα πρέπει να έχει έναν πιο σταθερό Λαφαγιέτ, όπως και οι Ντάρντεν, Λοτζέσκι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους, στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα ο Σπανούλης. Αν αγωνιστεί, θα δούμε τον Ολυμπιακό όπως είναι όταν τον έχει στην διάθεση του».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ