2015-04-11 20:56:12
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΑΠΟ ΕΚΕΙ!
Όσο περνάει ο καιρός ο Ιωάννης Παπαπέτρου δείχνει να αισθάνεται όλο και καλύτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε από το περασμένο καλοκαίρι. Ο παίκτης του Θρύλου μίλησε στο "gavros.gr" για τη νίκη με τη Νίζνι στο ΣΕΦ στο τελευταίο ματς του ομίλου του ΤΟΡ-16:

«Κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε να κάνουμε. Θέλαμε και οι ίδιοι να παίξουμε καλύτερα. Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Κερδίσαμε και οφείλουμε να βελτιωθούμε αρκετά ενόψει της συνέχειας μας».

Όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Το πέρσι είναι πέρσι και το φέτος είναι φέτος. Νομίζω ότι είμαστε πιο δυνατοί φέτος και ευελπιστούμε πως θα καταφέρουμε να είμαστε πλήρεις στην Ισπανία και θα πάμε για το break. Νομίζω πως η ομάδα νιώθει καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι».

Για το φαινόμενο των τραυματισμών, τόνισε: «Αυτό με τους τραυματισμούς είναι κάτι που συμβαίνει. Νομίζω ότι στον αθλητισμό γίνονται. Όλοι ξέρουμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο που μπαίνουν για να καλύψουν αυτά τα κενά, φαίνονται πως είναι έτοιμα και δυνατά για να δώσουν το 100% και να βοηθήσουν την ομάδα».


Σε ερώτηση αν αυτό οφείλεται στο πάθος της προπόνησης, απάντησε:«Είναι πολύ δυνατές οι προπονήσεις σε αυτό το επίπεδο. Οι κόουτς δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι και στην βελτίωση που μπορεί να έρθει από αυτό. Νομίζω ότι όλοι δίνουμε εκεί το 100% και σίγουρα όπως σου είπα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι».

Και για την Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Για εμάς αλήθεια δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος μας. Νομίζω πως άμα κάνουμε αυτά που πρέπει εμείς καλά και παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε εμείς και πάνω απ' όλα τα πάντα να βγαίνουν μέσα από την άμυνα, νομίζω ότι έχουμε τύχη. Ναι ωραία η παράδοση δεν είναι υπέρ μας, αλλά σίγουρα κάθε χρονιά είναι νέα χρονιά. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την φετινή με την περσινή χρονιά. Η ομάδα έχει αλλάξει και εμείς νιώθουμε πιο καλά φέτος, οπότε πιστεύω πως έχουμε τα φόντα να φύγουμε με το «διπλό» από εκεί».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ