2015-04-11 21:28:14
Φωτογραφία για ΣΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ... ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ
Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν χαλαρά σε αντίθεση με τον Οθέλο Χάντερ που έκανε μόνο θεραπεία.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει αφού τα playoffs της Ευρωλίγκας ξεκινούν και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους παίκτες του πέρασαν κάποιες ώρες της ημέρας στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός καλείται να ταξιδέψει την Τρίτη του Πάσχα στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει δυο φορές την Μπαρτσελόνα. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να επιστρέψουν από το ταξίδι τους με τουλάχιστον μία νίκη.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση κύλησε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς (αρκετά σουτ) αφενός γιατί δεν πέρασαν καν 24 ώρες από τη λήξη του αγώνα με τη Νίζνι και αφετέρου διότι η κούραση είναι συσσωρευμένη.

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις (δεν υπήρχε ένταση στην προπόνηση) και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 1.

Ο Οθέλο Χάντερ δε συμμετείχε καθόλου και έκανε μόνο θερπαεία. Ο Αμερικανός θα ταξιδέψει σίγουρα με την ομάδα στην Ισπανία, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του, όπως έχουμε αναφέρει.

Ανήμερα το Πάσχα υπάρχει πάλι προπόνηση ενώ θα υπάρξει και... «κατασκοπεία» μιας και η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ