2015-04-12 04:18:05
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Ξύπνησε από κώμα και είδε το αγοράκι που είχε φέρει στη ζωή
Μία 20χρονη κοπέλα από το Τενεσί των ΗΠΑ ξύπνησε μετά από κώμα 4 μηνών για να... ανακαλύψει ότι έχει γεννήσει ένα αγοράκι. Ο λόγος για την Σαρίστα Γκάιλς, η οποία ήταν 4 μηνών έγκυος όταν έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στις 6 Δεκεμβρίου.

Οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια της Γκάιλς ότι μετά το ατύχημα οι πιθανότητες να βγει από το κώμα ήταν μόλις 10%. Στα τέλη του Ιανουαρίου γέννησε ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων.

Την Τετάρτη, η Σαρίστα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία τον γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», ανάρτησε η οικογένειά της στο Facebook.

Μία θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η οικογένεια της Γκάιλς κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών.

«Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά», δήλωσε η Μπέβερλι Γκάιλς.

Η 20χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι από το δυστύχημα, το οποίο συνέβη όταν ένας φίλος της που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ