2015-04-12 11:56:17
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Η σιγουριά για την απόκτηση τριών έως τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξουν... πιο νωρίς από ποτέ οι συζητήσεις αναφορικά με τους πιθανούς στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας. Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Απριλίου και ενώ υπάρχει ακόμη δράση για κάτι λιγότερο από 1,5 μήνα, είναι βέβαιο πως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν έχουν καταλήξει στους παίκτες που θα επιχειρήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει άλλωστε πολλές φορές οι ερυθρόλευκοι, ακόμη δεν υπάρχει σχετική εισήγηση από τον Βίτορ Περέιρα για το πώς θα ήθελε να διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου. Όσο υπάρχει δράση σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι ιθύνοντες του Θρύλου προστατεύουν το δυναμικό του Ολυμπιακού προκειμένου να συνεχίσει με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση την προσπάθεια κατάστασης του νταμπλ.

Μάλιστα, μέσα από τους αγώνες που απομένουν έως το «φινάλε» της σεζόν, μπορεί ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών να κερδίσουν με τις εμφανίσεις τους μία θέση στο δυναμικό της επόμενης χρονιάς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ