2015-04-12 18:24:16
Φωτογραφία για Σε θολό τοπίο οι έρευνες για το θάνατο του 40χρονου, λίγο πριν την Ανάσταση!
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικές αρχές για τον μυστηριώδη θάνατο του 40χρονου ελαιοχρωματιστή, που αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Το βάρος πέφτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες στα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που δεν αποκλείεται να διενεργηθεί νωρίτερα από την Τρίτη του Πάσχα, ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις, προκειμένοου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Οι πληφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή στρέφονται σε παθολογικά αίτια, κάτι που όμως μένει να αποδειχθεί..

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τα οσα προηγήθηκαν της ανακάλυψης του πτώματος, με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση. Όπως μάλιστα λένε οι πληροφορίες, πιθανότατα εσκεμμένα, ο ...πληροφοριοδότης έδωσε λάθος διεύθυνση για το σημείο όπου- σύμφωνα με τα λεγόμενά του- πρέπει να ελέγξει κάτι ύποπτο η αστυνομία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για αρκετή ώρα οι έρευνες των διωκτικών αρχών να έχουν στραφεί σε άλλη περιοχή μέχρι τη στιγμή που ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό η μητέρα του 40χρονου.

Πηγή: cretalive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ