2015-04-13 09:55:05
Φωτογραφία για Πώς απάντησε ο Λουίς Ενρίκε στη... γκρίνια του Νεϊμάρ
Δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα της αντίδρασης δυσαρέσκειας του Νεϊμάρ... κατά την αντικατάστασή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (2-2) ο Λουίς Ενρίκε.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα και προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό. «Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Εμένα με απασχολεί μόνο να κερδίζει η ομάδα μου και τίποτε άλλο. Μόνο τα ΜΜΕ ασχολούνται με τέτοια θέματα. Είναι μια ανοησία κι έχει καταντήσει μόδα», δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε.

Ερωτηθείς, δε, για την αντικατάσταση του Νεϊμάρ από τον Τσάβι, κίνηση για την οποία δέχεται κριτική, απάντησε: «Θέλαμε περισσότερο έλεγχο της μπάλας στο κέντρο και να αυξήσουμε την κατοχή της μπάλας. Όμως το παιχνίδι συνέχισε να είναι τρελό».

Όσο για την απώλεια των δύο βαθμών από την ομάδα του, ανέφερε: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, στο δεύτερο υπήρχε μεγαλύτερη ισορροπία. Όμως πληρώσαμε τα λάθη μας. Δεν πρέπει να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Παραμένουμε πρωτοπόροι και όλα εξαρτώνται από μας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ