2015-04-13 15:54:08
Φωτογραφία για Πώς πέρασαν το Πάσχα οι Έλληνες celebrities; [photos]
Ευχές και γιορτινά στιγμιότυπα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram οι Έλληνες celebrities Άλλοι γιόρτασαν παραδοσιακά στο χωριό, άλλοι έμειναν στην πόλη, άλλοι βρέθηκαν στο εξωτερικό.

Δέσποινα Βανδή: «Πάσχα στο χωριό» για την τραγουδίστρια που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της και συναντήθηκε με τον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος επίσης επέστρεψε από το Los Angeles στη γενέτειρά του για το Πάσχα.

Σάκης Ρουβάς: Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, για τον τραγουδιστή και την οικογένεια του. Εκεί βεβαίως γιόρτασε και την ονομαστική του εορτή.

Ελένη Φουρέιρα: «Μόνο αγάπη» μας ευχήθηκε η τραγουδίστρια από το νησί της Κεφαλονιάς όπου βρέθηκε για το Πάσχα.

Μαρία Μπεκατώρου: «Υγεία, αγάπη, χαρά» η ευχή της παρουσιάστριας που άναψε τη λαμπάδα της στην Ερμούπολη της Σύρου.

Βίκυ Καγιά: «Χριστός Ανέστη» από την Ύδρα μας ευχήθηκε η εγκυμονούσα Καγιά.


Μαρία Ηλιάκη: Από το πρωί στήθηκαν χοροί στο σπίτι που πέρασε η παρουσιάστρια τις μέρες του Πάσχα.

Νίνα Λοτσάρη: Αν και στο μακρινό Μαϊάμι, η Λοτσάρη τήρησε τα έθιμα και «τσούγκρισε» κόκκινα αυγά με την φίλο της και συνταξιδιώτη της Χάρη Σιανίδη.

Μιχάλης Κουϊνέλης- Stavento: Παραδοσιακός ο κριτής του The Voice σούβλισε το αρνάκι στην αυλή του σπιτιού του.

Μαίρη Συνατσάκη: Ευχές με φόντο την Ακρόπολη μας έστειλε η παρουσιάστρια που έμεινε στην Αθήνα.

Δούκισσα Νομικού: Το μοντέλο και παρουσιάστρια μας έστειλε μια μεγάλη αγκαλιά και ευχές ποζάροντας με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα Ζαγοροχώρια βρέθηκε ο παρουσιαστής και φυσικά τήρησε τις παραδόσεις.

Αθηνά Οικονομάκου: Απο την Τοσκάνη μας έστειλε ευχές η ηθοποιός, που ταξίδεψε εκεί με τον σύντοφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: «Χριστός Ανέστη» από τη Θεσσαλονίκη μας είπε η οικογένεια Χρηστίδου- Μαραντίνη, που βρέθηκε στην Ανάσταση με τον μεγάλο της γιο, Φίλιππο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην Κόρινθο με την οικογένειά της βρέθηκε η παρουσιάστρια και μοιράστηκε μαζί μας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα «πριν την Ανάσταση».

Κατερίνα Καινούργιου: «Εύχομαι το φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία!» έγραψε η παρουσιάστρια που πόζαρε με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκοστώπουλο λίγο πριν ανάψουν τις λαμπάδες τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Μια υπέροχη φωτογραφία με την κόρη και τη σκυλίτσα της σε στιγμές αναμελιάς ανέβασε η δημοσιογράφος για να μοιραστεί τις πασχαλιάτικες στιγμές της με την οικογένειά της στο Σούνιο.

Demy: «Χρόνια πολλά κι από εμάς» έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια που γιόρτασε το Πάσχα στο Los Angeles, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Από το μακρινό San Diego της Καλιφόρνιας μας έστειλε ευχές η παρουσιάστρια καταγράφοντας μια στιγμή από τη λειτουργία στον ελληνικό ορθόδοξο ναό όπου βρέθηκε για την Ανάσταση.

Τζένη Μπαλατσινού: «Χρόνια πολλά» από την Πάτμο μας έστειλε η παρουσιάστρια με μια φωτογραφία γεμάτη φως.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ