2015-04-13 21:10:43
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ - ΧΑΝΤΕΡ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη και του Οθέλο Χάντερ στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε και τη Δευτέρα του Πάσχα με συντηρητική προπόνηση αλλά και αποθεραπεία και θα ταξιδέψει κανονικά για την Καταλονία χωρίς να είναι σίγουρο όμως ότι θα αγωνιστεί.

Σχεδόν τα ίδια ισχύουν και για τον Οθέλο Χάντερ ο οποίος περιορίστηκε σε θεραπεία αφού το αιμάτωμά του δεν έχει υποχωρήσει.

Στη Βαρκελώνη πάντως θα ταξιδέψει και ο Αμερικανός με στόχο να εξαντληθούν οι πιθανότητες.

Μετά την τελευταία προπόνηση επί καταλανικού εδάφους αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη χρησιμοποίησή τους όσο υπάρχει κίνδυνος υποτροπής κι από τη στιγμή που η σειρά θα έχει από τρία ως πέντε παιχνίδια.

Αν, πάντως, μπορούσε να γίνει μια... εκτίμηση στην παρούσα φάση, είναι πως οι πιθανότητες να παίξει την Τετάρτη ο Σπανούλης είναι υπέρ του, ενώ μοιρασμένες είναι αυτές για τον Οθέλο Χάντερ. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ένας ή και δύο εξ αυτών να μείνουν εκτός στο πρώτο ματς για να κερδίσουν δύο έξτρα μέρες θεραπείας και να μπουν στο δεύτερο, την Παρασκευή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ