2015-04-14 02:42:06
Φωτογραφία για Λανγκ και στο βάθος Σίλντενφελντ
Μέσα στην επόμενες ημέρες αναμένεται ο Λεωνίδας Βόκολος να ταξιδέψει... εκ νέου στην Ελβετία, όπου και θα συναντηθεί με την πλευρά του ελβετού μπακ της Γκρασχόπερς, Μίχαελ Λανγκ.

Παρότι ενδιαφέρον για την περίπτωση του 24χρονου άσου έχουν εκδηλώσει γερμανικοί σύλλογοι, οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του διεθνούς οπισθοφύλακα για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως είναι μία ομάδα που διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ του χρόνου θα συμμετάσχουν σε μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως, για παν ενδεχόμενο ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» φέρεται να έχει ετοιμάσει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να… διαταραχθεί από την απάντηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ενδέχεται να απαντήσει εντός της εβδομάδας για την παραμονή του για ακόμη τρία χρόνια στην ομάδα.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό δεν είναι τέτοια που θα μπορούσε να χαλάει τη… δουλειά. Αν ο Κροάτης στόπερ μείνει, τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» αναμένεται να κινηθούν για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, έναν μεσοαμυντικό, έναν κεντρικό μέσο που θα έχει επιθετικές ικανότητες και έναν σέντερ φορ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ