2015-04-14 09:55:12
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Τον Φοίνικα Σύρου, υποδέχονται την Τρίτη (17:00) στο «Μελίνα Μερκούρη» οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ και θέλουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους!

Το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ, δίνει την Τρίτη o Oλυμπιακός με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου (17:00, Novasports3).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους ερυθρόλευκους προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά (η οποία κρίνεται στις τρεις νίκες) σε 1-1, μετά την ήττα που γνώρισαν στο πρώτο παιχνίδι την Μεγάλη Πέμπτη.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, περιμένουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου αφού η εικόνα στις εξέδρες του Ρέντη δεν πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση ανάλογη με αυτή τoυ προηγούμενου αγώνα.

Το εορταστικό πενθήμερο λόγω Πάσχα, ολοκληρώθηκε και πλέον ήρθε η ώρα για να δώσει δυναμικό παρών ο κόσμος του Ολυμπιακού, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην πρώτη νίκη.

Οι ημέρες που πέρασαν με εξαίρεση την Μεγάλη Παρασκευή περιλάμβαναν προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς. Το Μεγάλο Σάββατο το πέρασαν στο γήπεδο οι ερυθρόλευκοι με διπλή προπόνηση, την Κυριακή του Πάσχα πέρασαν μια φορά από το Ρέντη και τη Δευτέρα το πρόγραμμα συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση και βιντεοθεραπεία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ