2015-04-14 13:07:41
Φωτογραφία για Eννιά μήνες μετά - Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia στην Ουκρανία [photos]
Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εννιά μήνες μετά την κατάρριψη του Boeing της Malaysia Airlines, στα ρωσοουκρανικά σύνορα Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα οι αρμόδιοι να περισυνέλεξαν περισσότερα από 800 προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων στέλνοντάς τα σε εργαστήρια στην Ολλανδία, ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της Daily Mail, πολλά αντικείμενα παραμένουν στο σημείο.

Πρόκειται για συντρίμμια του αεροσκάφους, παραμορφωμένα μέταλλα, φωτογραφίες των επιβαινόντων και μισοκαμένα διαβατήρια. Το πιο συγκλονιστικό, ωστόσο, είναι ότι η πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στο σημείο προειδοποιεί πως ίσως υπάρχουν ακόμη και ανθρώπινα μέλη, ενώ κάτοικοι του χωριού Γκράμποβο ισχυρίζονται ότι πρόσφατα εντοπίστηκε το πόδι μιας γυναίκας.

Τον πρώτο καιρό μετά το δυστύχημα κάτοικοι της περιοχής αμείβονταν με σχεδόν έξι λίρες την ημέρα προκειμένου να συμμετέχουν στην συλλογή των προσωπικών αντικειμένων από την περιοχή όπου συνετρίβη το αεροπλάνο της Malaysia, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πλέον.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ