2015-04-14 14:54:14
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΓΙΑ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Στη Red Euroleague μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος προετοιμάζεται και αυτός για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός σημείωσε πως ο Θρύλος δεν θα πρέπει να αλλάξει τον ρυθμό του, αλλά να στηριχτεί στην άμυνά του, που είναι η καλύτερη της Ευρωλίγκας. Σε περίπτωση βέβαια που πιέσουν οι ερυθρόλευκοι αρκετά την ισπανική ομάδα, δεν αποκλείεται να καταφέρουν να κάνουν το μπρέικ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

«Ανυπομονούμε για μια μεγάλη σειρά πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα. Θα θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Έτσι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη», ανέφερε ο Λοτζέσκι και συνέχισε.

«Το πιο σημαντικό είναι ο έλεγχος του ρυθμού, γιατί τους αρέσει να παίζουν γρήγορα. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε κοντά και να προσπαθήσουμε να κλέψουμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν την πίεση».


Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει, ο Λοτζέσκι συνέχισε. «Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, δυστυχώς ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί σε κακή στιγμή, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που κάναμε από την πρώτη μέρα».

Για τις απουσίες του Θρύλου, είπε. «Είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν κάποιος έμενε έξω, έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Τώρα επιστρέφουν σταδιακά όλοι και πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας, αλλά είναι έμπειροι παίκτες και όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, για την ομάδα της Μπαρτσελόνα, κατέληξε. «Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, πολλά συστήματα και δεν ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τους δικούς μας κανόνες στην άμυνα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ