2015-04-14 15:20:40
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς …κόβει τον Δένδια - Όλο το παρασκήνιο...
Την αντιπάθεια του για το πρόσωπο του Νίκου Δένδια, δεν κρύβει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποδεικνύει πλέον με κάθε τρόπο ότι δεν υπολογίζει τον πρώην υπουργό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ όχι μόνο δεν έχει επικοινωνεί με το κορυφαίο στέλεχος αλλά δεν τον επιλέγει για καμιά θέση Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ενώ τις προηγούμενες ημέρες συστήθηκαν τρεις σημαντικές Κοινοβουλευτικές Επιτροπές στις οποίες τα κόμματα τοποθετούν ότι καλύτερο διαθέτουν στις τάξεις τους, ο Αντώνης Σαμαράς προτίμησε να βάλει σε αυτές ακόμη και δευτεροκλασάτους βουλευτές …κόβοντας τον Νίκο Δένδια.

Πρόκειται για τις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές για το ΝΑΤΟ, για το Συμβούλιο της Ευρώπης και για τον ΟΑΣΕ.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός είχε φροντίσει να διαμηνύσει στην Συγγρού ότι θα επιθυμούσε να τοποθετηθεί σε μια από τις τρεις Επιτροπές, ο Αντώνης Σαμαράς τον απέκλεισε απ’ όλες.

Έτσι, στην Κ.Ε. για το ΝΑΤΟ, με εντολή του προέδρου της Ν.Δ  θα συμμετέχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Βαγγέλης Μπασιάκος.

Για τον ΟΑΣΕ δηλώθηκαν οι Μάκης Βορίδης, Θεόδωρος Καράογλου και ως αναπληρωτής ο Σταύρος Δήμας, ενώ για το Συμβούλιο της Ευρώπης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Έλενα Ράπτη.

Πάντως και η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη, υπήρξε υποχρεωτική, αφού η πρώην υπουργός έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και τυχόν αποκλεισμός της, όχι μόνο θα ήταν άκομψος, αλλά και αντίθετος προς τα συμφέροντα της χώρας σε έναν τόσο κορυφαίο οργανισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ